Offertförfrågan

Skicka din förfrågan till oss!

Tack för ditt intresse för våra produkter och tjänster. Vi vill gärna hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov.

För att kunna ge en exakt prisuppgift, vänligen skicka ett mail med er önskan. Detta hjälper oss att förstå era specifika krav och förbereda den mest passande lösningen för er.

I meddelandet får du gärna beskriva så gott du kan vilken typ av produkt ni önskar, antalet och om ni önskar tryck. Med denna info kan vi berätta vilka leverantörer som vi har inom det samt skicka över mer detaljerad info kring utbudet.

Vi ser fram emot att höra från dig snart!

Vänliga hälsningar,
tiiKim

Marknadsför ditt företag på ett effektivt och minnesvärt sätt

Genom att trycka ditt företags logotyp eller budskap på t-shirts, mössor, jackor eller andra klädesplagg skapar du en visuell närvaro för ditt varumärke som når ut till en bred publik. Dina medarbetare blir också ambassadörer för företaget, vilket kan leda till ökad kännedom och försäljning.

Likaså kan presentreklam vara ett smart sätt att visa din uppskattning till kunder eller samarbetspartners. Genom att erbjuda en personlig och praktisk present som bär ditt varumärke, kan du öka lojaliteten och bygga starka affärsrelationer.