Fritid, Alpint och Fiske

Njut av din fritid och utforska naturen med rätt utrustning

Vi specialiserar oss på fritids, alpin- och fiskeutrustning! Vi erbjuder produkter som du behöver för att njuta av din fritid och utforska naturen på ett sätt som passar dig.

I vår kategori för fiskeutrustning hittar du allt från spön och rullar till beten och drag. Vi har ett brett sortiment av produkter som passar både för erfarna fiskare och för nybörjare som precis börjar utforska fiskets värld. Vårt sortiment inkluderar produkter från ledande varumärken som garanterar hög kvalitet och prestanda.

Förutom fiskeutrustning har vi också ett brett utbud av produkter för fritidsaktiviteter. I vår kategori för fritidsutrustning hittar du allt från tält och sovsäckar till ryggsäckar och kläder. Vi har utrustning för alla typer av friluftsaktiviteter, oavsett om du planerar en kort dagsutflykt eller en längre vandring.

Vi specialiserar oss också inom alpint. Vi kan ta fram lavinutrustning och skidställ av olika varianter.

 Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att hjälpa dig att njuta av din fritid och utforska naturen på ett bekvämt och säkert sätt. Vi erbjuder snabba leveranser och service som alltid finns till hands för att besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta utrustningen för dina behov.

Populära produkter

Här listar vi exempel på populära produkter inom vardera kategori. Självklart är vårt utbud större än så, tveka därför inte att kontakta oss!

 • Fiskespön
 • Fiskerullar
 • Fiskedrag
 • Hovar
 • Vadarbyxor
 • Lavinutrustning
 • Skidställ
 • Skidglasögon
 • Campinutrustning
 • Tält
 • Stormkök
 • Vandringsryggsäckar
 • First aid kit
 • Cykelhjälmar

Matterhorn – Nyheter AW23

A garment for every element

”Det finns många anledningar till att Matterhorn är ett säkert val. Vårt miljöarbete, plaggens kvalitet, dess genomtänkta funktion eller tidlösa design. Vilket plagg du än väljer kan du vara säker på att det passar lika bra både på jobbet och fritiden. Här presenterar vi höstens och vinterns nyheter från Matterhorn.”

– Båstadsgruppen

Kollektionen hittar du här!

Ultimate Nordic – Kataloger

World of Brands

”Ultimate Nordic är en ledande distributör inom Sport/Outdoor, Professional/Industry och Profile i Skandinavien. Det har vi uppnått genom att leverera välkända varumärken på goda villkor. Vi vidareutvecklar även våra egna produkter speciellt anpassade efter våra kunders behov och önskemål.

Som dotterbolag till Dalemakoncernen ingår vi också i ett stort och effektivt handelsbolag med verksamhet inom många olika affärsområden, både i Norge, Sverige och Danmark.”

Alla Ultimate Nordic Kataloger hittar du här!

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss för frågor! Vi är specialiserade på att ta fram skräddarsydda lösningar som passar just ert behov. Även om ni inte hittar önskad produkt här på hemsidan så brukar vi kunna ordna fram det mesta.

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren.

Ja, vi kan ta fram det mesta då vi arbetar agilt och flexibelt. Kontakta oss med din förfrågan så tar vi fram en lösning på ditt behov!

Antalet produkter beror helt på din förfrågan och vad för typ av produkt som du önskar att beställa. 

Nästan alla våra produkter som vi är återförsäljare av går det att trycka företagslogga på. I vissa fall broderar eller graverar vi också!

Vi brukar ha väldigt korta leveranstider men vi är beroende av våra leverantörer och kan därför inte garantera en exakt tid. 

I Stockholms området kommer vi gärna på kundmöte hos er med prover så att ni får känna, klämma och testa de olika varianterna.

Vi är stolta över våra leverantörer!