Presentreklam

Marknadsför ditt företag på ett effektivt och minnesvärt sätt

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter som passar perfekt som gåvor till dina kunder, anställda eller affärspartners.

I vår kategori för presentreklam har vi allt från eleganta pennor och muggar till högteknologiska produkter som powerbanks och hörlurar. Alla våra produkter är noga utvalda för att passa perfekt som gåvor, och många av dem kan även personifieras med din logotyp eller ett specialdesignat budskap.

Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en varaktig och positiv bild av ditt företag hos dina kunder och samarbetspartners. Genom att erbjuda högkvalitativa och unika produkter som passar perfekt som gåvor, kan du visa din uppskattning för deras lojalitet och samtidigt öka din varumärkesmedvetenhet.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser, så att du kan få dina gåvor i tid för dina viktiga evenemang och tillfällen. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta presentreklamen för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa minnesvärda och uppskattade gåvor som kommer att öka din synlighet och ditt varumärke i dagens konkurrensutsatta affärsvärld.

re:markable! Katalog 2023

Varumärken

Mid Ocean

Reflectil

AD Company

Zebro

Black Hill

GTK

Solstickan Design

Ingli Sweden

Roswi

PF Concept

MEC Gruppen

Top Point

PTS Ask

D och J

Populära produkter

Här listar vi exempel på populära produkter inom presentreklam. Självklart är vårt utbud större än så, tveka därför inte att kontakta oss!

  • Väskor
  • Säkerhetsvästar
  • Pennor
  • Golfbollar
  • Termosar

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss för frågor! Vi är specialiserade på att ta fram skräddarsydda lösningar som passar just ert behov. Även om ni inte hittar önskad produkt här på hemsidan så brukar vi kunna ordna fram det mesta.

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren.

Ja, vi kan ta fram det mesta då vi arbetar agilt och flexibelt. Kontakta oss med din förfrågan så tar vi fram en lösning på ditt behov!

Antalet produkter beror helt på din förfrågan och vad för typ av produkt som du önskar att beställa. 

Nästan alla våra produkter som vi är återförsäljare av går det att trycka företagslogga på. I vissa fall broderar eller graverar vi också!

Vi brukar ha väldigt korta leveranstider men vi är beroende av våra leverantörer och kan därför inte garantera en exakt tid. 

I Stockholms området kommer vi gärna på kundmöte hos er med prover så att ni får känna, klämma och testa de olika varianterna.

Vi är stolta över våra leverantörer!