Våra tjänster

Profilkläder och Arbetskläder

Vi erbjuder skräddarsydda kläder för företag och organisationer. Genom att skapa personliga kläder kan ni öka synligheten, marknadsföra ert företag och stärka teamkänslan. Det ger dessutom en enhetlig och professionell image för era anställda och teammedlemmar. Vi har ett brett utbud av kläder, inklusive tröjor, t-shirts, pikétröjor, jackor, kepsar och andra accessoarer. Material och färger kan anpassas för att matcha företagets färgschema eller önskemål. Tryck och broderi kan också användas för att lägga till extra detaljer och designelement.

hoodies i olika farger
rott paraply

Presentreklam

Presentreklam är en smart marknadsföringsmetod där ni som företag ger bort presenter eller gåvor till era kunder, anställda eller samarbetspartners. Syftet med presentreklam är att öka er synlighet och marknadsföring samtidigt som ni bygger positiva relationer med mottagarna. Presentreklam kan vara i form av en mängd olika saker, såsom pennor, muggar, USB-minnen, nyckelringar, tröjor, väskor eller andra praktiska eller dekorativa föremål. Presenter kan också vara mat eller dryck, till exempel choklad, vin, öl eller kaffe.

Fritid, Alpint och Fiske

Vi erbjuder en rad olika produkter som hjälper till att förbättra och underlätta dina utomhusaktiviteter, särskilt fiske, alpint, vandring och camping. I vårt utbud finns fiskeutrustning som fiskespön, rullar, linor, beten, håvar, väskor och andra tillbehör. Om fiske och fritidsaktiviteter inte är din grej, har vi även produkter för andra utomhusaktiviteter, inklusive camping, vandring, klättring och cykling. Inom alpint erbjuder vi skidställ och lavinutrustning. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter som passar dina behov och din livsstil. Oavsett om du är en erfaren utomhusentusiast eller en nybörjare som söker inspiration, är vi här för att hjälpa dig att hitta det du söker.

fiskespo

Hem och Hushåll

Vi har även ett brett sortiment av hem och hushållsprodukter som är perfekta gåvor till anställda, samarbetspartners eller till kunder. Våra mest populära produkter är knivar, skärbrädor, grillbestick och stekstenar av täljsten. Vi har även möjlighet att ta fram textilier i form av kökshanddukar, förkläden och grytlappar. För den som vill göra gåvan ännu mer personlig har vi möjlighet att trycka, gravera eller brodera önskad text.