Hem och Hushåll

Uppgradera ditt hem med kvalitéts-produkter med lång livslängd.

Här hittar du allt du behöver för att göra ditt hem till en bekväm och funktionell plats att leva och trivas i.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för kök, sovrum, badrum, vardagsrum, uteplats och mycket mer. Oavsett om du söker efter högkvalitativa köksredskap, mjuka sängkläder eller stilrena inredningsdetaljer, så har vi något för alla.

Vi samarbetar bara med leverantörer som garanterar hög kvalitet och lång livslängd på produkterna. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser så att du kan hitta det du behöver utan att spräcka budgeten. Dessutom har vi en snabb leverans och snabb service som alltid står till tjänst för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar.

Varumärken

Nedan ser ni ett utval av varumärken som vi arbetar med. Vi vill tillägga att vi är återförsäljare av fler varumärken än de nedan. Kontakta oss så berättar vi mer!

SagaForm

D och J

Magasin

Roswi

VIKINGSUN

Merx Team

Vinga

House of Regalo

Populära produkter

Här listar vi exempel på populära produkter hem och hushåll. Självklart är vårt utbud större än så, tveka därför inte att kontakta oss!

  • Knivar
  • Knivslipar
  • Skärbrädor
  • Grilltillbehör
  • Stekpannor
  • Stekstenar

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss för frågor! Vi är specialiserade på att ta fram skräddarsydda lösningar som passar just ert behov. Även om ni inte hittar önskad produkt här på hemsidan så brukar vi kunna ordna fram det mesta.

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren.

Ja, vi kan ta fram det mesta då vi arbetar agilt och flexibelt. Kontakta oss med din förfrågan så tar vi fram en lösning på ditt behov!

Antalet produkter beror helt på din förfrågan och vad för typ av produkt som du önskar att beställa. 

Nästan alla våra produkter som vi är återförsäljare av går det att trycka företagslogga på. I vissa fall broderar eller graverar vi också!

Vi brukar ha väldigt korta leveranstider men vi är beroende av våra leverantörer och kan därför inte garantera en exakt tid. 

I Stockholms området kommer vi gärna på kundmöte hos er med prover så att ni får känna, klämma och testa de olika varianterna.

Vi är stolta över våra leverantörer!