Profilkläder och Arbetskläder

Vi hjälper er att skapa en enhetlig och professionell image för ert företag.

Vi specialiserar oss på att sälja profilkläder och arbetskläder! Vi har ett brett utbud av kläder som passar till olika tillfällen och behov. Oavsett om ni letar efter arbetskläder för er personal eller profilkläder för att marknadsföra ert företag så har vi det ni söker.

I vår kategori för profilkläder hittar ni ett brett sortiment av kläder som kan anpassas med er logotyp eller text. Vi har allt från t-shirts och pikétröjor till softshelljackor och kepsar. Vårt mål är att hjälpa er att skapa en enhetlig och professionell image för ert företag eller organisation. Att ha företagets logotyp på kläderna är ett utmärkt sätt att marknadsföra företaget och öka synligheten.

Förutom profilkläder har vi även ett brett utbud av arbetskläder som passar till många olika yrken och branscher. Oavsett om ni arbetar inom bygg, industri eller vård så har vi kläder som är designade för att tåla de krävande arbetsförhållandena. Vi erbjuder även kläder som uppfyller säkerhetskrav och som är certifierade enligt olika standarder.

Läs vår artikel om hur tryck på profilkläder går till!

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa profilkläder till konkurrenskraftiga priser. Vi jobbar endast med pålitliga och schyssta tillverkare för att säkerställa att våra kunder får kläder av högsta kvalitet. Dessutom har vi en snabb leverans och snabb service som alltid står till tjänst för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar.

Katalog: Personalkläder Förskolor & Skolor
re:markable! Katalog 2023

Varumärken

Nedan ser ni ett utval av varumärken som vi arbetar med. Vi vill tillägga att vi är återförsäljare av fler varumärken än de nedan. Kontakta oss så berättar vi mer!

New Wave

Matterhorn

Haglöfs

Craft Sportswear

TGH

Båstadgruppen

Texstar

Ocean Textile

Fristads

PROJOB

Tranemo Workwear

HH Workwear

Segers

Populära produkter

Här listar vi exempel på populära produkter inom profilkläder och arbetskläder. Självklart är vårt utbud större än så, tveka därför inte att kontakta oss!

  • Underställ
  • Hoodies
  • T-shirtar
  • Kepsar
  • Jackor
  • Vind och täckbyxor
  • Sweatpants

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss för frågor! Vi är specialiserade på att ta fram skräddarsydda lösningar som passar just ert behov. Även om ni inte hittar önskad produkt här på hemsidan så brukar vi kunna ordna fram det mesta.

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren.

Ja, vi kan ta fram det mesta då vi arbetar agilt och flexibelt. Kontakta oss med din förfrågan så tar vi fram en lösning på ditt behov!

Antalet produkter beror helt på din förfrågan och vad för typ av produkt som du önskar att beställa. 

Nästan alla våra produkter som vi är återförsäljare av går det att trycka företagslogga på. I vissa fall broderar eller graverar vi också!

Vi brukar ha väldigt korta leveranstider men vi är beroende av våra leverantörer och kan därför inte garantera en exakt tid. 

I Stockholms området kommer vi gärna på kundmöte hos er med prover så att ni får känna, klämma och testa de olika varianterna.

Vi är stolta över våra leverantörer!